Del 18 al 20 de setembre, torna l’Aplec de Rocaprevera

Després que l’any passat s’hagués de suspendre per la situació sanitària, els Pabordes i la Comissió Parroquial per al Santuari de Rocaprevera reprenen aquest any el format tradicional de l’Aplec de Rocaprevera, amb totes les mesures de seguretat necessàries i tres dies d’activitats, del dissabte 18 al dilluns 20 de setembre.

La programació d’actes de l’Aplec de Rocaprevera començarà el dissabte 18 al matí amb la 4a edició de la cursa atlètica i seguirà a la tarda amb la presentació dels equips del FC Torelló i la cercavila de gegants i nans. En el programa del primer dia, també s’inclou una obra de teatre solidària, la inauguració de la tómbola i els concerts de Cantus Firmus, Té Delegat’s i Lil·lit Duo.

Diumenge, 19 de setembre hi ha previst el ball de gegants i nans, sardanes, jocs de cucanya i el concert de Xarop de Nit mentre que dilluns dia 20 es farà la caminada popular, un taller a càrrec de l’Escola d’Arts Plàstiques, ballada de country, actuació dels MTI i la cloenda de la festa amb l’encesa d’espelmes davant del Santuari. També hi haurà els habituals actes religiosos i diumenge i dilluns estarà en funcionament el carrilet. Durant cada dia de l’Aplec, també es podrà visitar a la rectoria una exposició de pintures de Joan Solà. Des de l’organització es demana la col·laboració de totes les persones a l’hora de seguir les mesures de seguretat i prevenció pertinents.

Amb motiu de les celebracions de Rocaprevera, el dilluns 20 de setembre és festa local a Torelló.

Consulta l’agenda d’actes de l’Aplec de Rocaprevera