Dansa, Ferran Palau i Marcel Gros, aquest cap de setmana al Cirvianum

Triple proposta aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum, amb la dansa, la música i els pallassos, com a protagonistes. Divendres, Àngel Duran presentarà el muntatge ‘Unravel’; dissabte serà el torn de la música de Ferran Palau; i diumenge torna a Torelló el clown Marcel Gros.

Per començar, ‘Unravel’ és un muntatge inspirat en la figura de l’obrer del tèxtil i a partir dels testimonis dels treballadors de les filatures. Divendres, a les 8 del vespre, Àngel Duran, director i intèrpret de ‘Unravel’, qüestiona la dicotomia entre modernització i deshumanització, entre l’automatisme de les accions i el comportament humà, en un projecte on s’exposa la fragilitat humana desteixint la memòria col·lectiva d’una generació, de la qual som hereus, com el fil perfectament trenat format per mil fibres de cotó.

Dissabte, a les 8 del vespre, Ferran Palau presenta el seu nou disc, ‘Parc’. El músic escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable. Igual d’implacable que la seva música. Eleasyloving i les cançons d’amor tornen encara més sinceres en Parc, el seu nou disc, on reflecteix un amor que dol una mica més, un amor seduït pel minimalisme i pels sintetitzadors que guien, a pas lent, a través de l’imaginari de Ferran Palau. Un imaginari que rendeix homenatge al cinema slasher dels 80.

Ferran Palau (veu i guitarra) actuarà acompanyat de Jordi Matas (guitarra i teclats); Malcus Codolà (bateria) i Jordi Bosch (baix).
Finalment, aquest intens cap de set ala Cirvianum es tancarà, diumenge a les 6 de la tarda, amb ‘Petit univers’, un espectacle per a públic familiar, amb el qual el clown Marcel Gros torna a Torelló.

A ‘Petit Univers’, Marcel Gros convida a celebrar els seus 40 anys de carrera com a pallasso. Somnis embolicats amb papers, paperets i paperots… La porta que transporta als records… poesia quotidiana amb el peu a la galleda… el primer gag de la prehistòria… la lluna en un cove… tot això en forma d’espectacle indicat única i exclusivament per a tothom, per a tots els públics, dels mes grans als mes petits.