Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Continuen els actes de Festa Major

Després del primer cap de setmana d’activitats, la Festa Major enfila els dies més intensos. La programació es va iniciar amb la Festa del Batre i la Civada, dijous, el pregó de l’escola Vall del Ges i les danses, divendres, i el gruix de concerts i activitats diverses, tot el cap de setmana.

Serà a partir de divendres quan la festa tornarà a agafar velocitat de creuer amb teatre, concerts amb la Venus, Cimarrón i Deixebles Band, gegants i nans i una nova edició de Pescant la Lluna.

D’acord amb les mesures preventives i de seguretat establertes per les autoritats competents en la gestió de la pandèmia, els espectacles es faran amb aforament limitat i controlat.

En qualsevol cas es demana a les persones assistents que guardin sempre les distàncies de seguretat, que utilitzin la mascareta en els actes i que segueixin sempre les senyalitzacions i les instruccions de l’organització.

Des de l’organització de la Festa Major s’adverteix que, davant la incertesa del moment, la programació és susceptible de variacions d’horaris, llocs i mesures preventives a adoptar. S’anirà informant puntualment mitjançant la web de la Festa Major (www.festamajortorello.cat) i les xarxes socials de la Festa Major, Deixebles de Sant Feliu i l’Ajuntament.