Continua la programació de tardor del Cirvianum, amb tres propostes diferents

Per començar, aquest divendres a les 8 del vespre hi haurà la presentació de l’espectacle ‘Jo bé, i tu?’, una producció del músic osonenc Arnau Tordera i d’Osonament, protagonitzada per persones usuàries i professionals dels serveis de salut mental i addiccions de l’entitat. Un muntatge que parteix de la novel·la de ciència ficció d’Aldous Huxley ‘Un món feliç’, per fer una obra de creació col·lectiva que proposa una reflexió sobre la societat i la seva evolució, el present i el futur, les relacions humanes i les seves jerarquitzacions. La representació té caràcter benèfic.

D’altra banda, dissabte, a les 8 del vespre, la Cia. Hermanas Picohueso presentaran ‘Excalibur i altres històries d’animals morts’. Amb el format d’un programa televisiu en directe, l’espectacle posa en evidència la paranoia generalitzada i el pànic en què ha entrat la nostra espècie arran de diverses epidèmies i altres catàstrofes. Una sàtira de la nostra societat que fa evidents les estructures del poder i la política de la por i del control des de l’òptica dels animals que n’acaben patint les conseqüències. Una ovella clonada, uns rens siberians descongelats a causa del canvi climàtic i una corresponsal molt “espacial” són les narradores que, des de l’humor, condueixen per diferents històries, en forma de reportatge o d’entrevista. Una peça lúdica i esbojarrada, dirigida per Diego Ingold i Lluki Portas, que, amb el suport dels titelles i un gran desplegament tècnic, analitza les pors mundials i la col·lateralitat dels seus efectes, sota l’atenta mirada de l’ovella Dolly. Els titelles dirigeixen el programa que es fa també de forma instantània, davant del públic, perquè els intèrprets realitzen, editen, construeixen i omplen els escenaris en temps real.

Finalment, diumenge a les 6 de la tarda, es podrà veure el muntatge ‘Déjà vu’ de la Cia. Manolo Alcántara. Es tracta d’un muntatge suggeridor, arriscat i fascinant… que destil·la un humor fi, barrejat amb un toc de surrealisme. ‘Déjà vu’ parla de la distància entre una persona i els seus somnis, del que és i el que voldria ser. Tot plegat és un espectacle visual, sense text, on es difuminen les fronteres entre realitat i fantasia a partir d’una història amb un punt de malenconia. La idea, creació i direcció són de Manolo Alcántara.

-Més informació a la web del Teatre Cirvianum