Continua la programació de Les Fresques, amb dues noves propostes les nits de dijous i divendres

Després de l’inici de la programació la setmana passada, aquest dijous i divendres tornen Les Fresques, amb dues noves propostes d’arts escèniques i música. Les Fresques són un cicle d’estiu d’arts escèniques i vetllades musicals, organitzades per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament amb la col·laboració del Festival Emergent de Torelló (FET), per als dijous i divendres de les tres primeres setmanes de juliol, a l’aire lliure als jardins Vicenç Pujol.

Per aquest dijous, hi ha previst l’espectacle de clown ‘Herència’ de La Industrial Teatrera i divendres el punk dolç de Bernarda; i la música urbana amb lletres d’autor de Yung Rajola (8 de juliol). El cicle de Les Fresques es tancarà la setmana vinent amb l’hilarant, surrealista i irreverent ‘MR. Kebab’ amb Joan Estrader (14 de juliol) i la banda de powerpop de Vilanova i la Geltrú, Mareta Bufona; i la formació Lava Fizz, entre l’Indie i el Dream-Pop (15 de juliol).

Per assistir a les vetllades de Les Fresques no serà necessari fer reserva prèvia i l’entrada serà lliure. En cas de pluja els espectacles es faran a la Sala Polivalent. Totes les sessions comencen a dos quarts de 9 del vespre.

Podeu veure tot el programa d’activitats detallat a l’apartat web lesfresques.torello.cat.