Concurs de cartells de la Festa Major 2022

L’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de la Festa Major, dotat amb un premi en metàl·lic de 500 euros. La data límit de presentació de propostes és el 12 de juny.

Per concursar cal ser major de 16 anys i haver nascut o residir a Torelló, ja que el concurs és d’àmbit local. En el cartell s’inclourà el text següent: FESTA MAJOR DE TORELLÓ 2022. Del 21 de juliol a l’1 d’agost de 2022. Els treballs hauran de mesurar 29,7 x 42 cm -vertical- i cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres. Les obres s’han de presentar fins al 12 de juny, per correu electrònic a la secretària de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, a l’adreça eap@ajtorello.cat. L’argument del missatge ha de ser: CONCURS CARTELLS FM2022 i l’obra s’ha d’adjuntar en format JPG, a 72ppp. S’ha d’adjuntar una còpia del document d’identitat i el número de telèfon.

La comissió de valoració de les obres estarà formada per professorat de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, la Regidoria de Cultura i la persona guanyadora o una de les persones finalistes del premi de l’any anterior. Es tindran en compte factors com ara l’originalitat de la idea; la qualitat estètica de la proposta; i l’adequació de la difusió de la Festa Major de Torelló. La comissió de valoració seleccionarà tres obres finalistes, que publicarà al compte d’instagram @escartto el dia 15 de juny. La proposta que hagi rebut més likes el dia 21 de juny a les 16 h serà la guanyadora del concurs.

Totes les obres que es presentin, s’exposaran al web de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló (www.eapt.cat) a partir del 21 de juny, així com al web de la Festa Major de Torelló (www.festamajortorello.cat).

Consulta les bases del concurs de cartells de la Festa Major 2022