Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Compres en línia i fora d’horari al Mercat Municipal

El Mercat Municipal de Torelló ja fa uns mesos que té en marxa una nova variant del sistema de compra en línia, que permet fer les comandes les 24 hores del dia i recollir-les fora de l’horari d’obertura de l’equipament. Torelló és el primer municipi de la comarca que ha engegat aquest sistema innovador, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les comandes s’encarreguen i es paguen a través de la web mercatdetorello.cat i es recullen a la taquilla exterior a l’hora que es vulgui, des de les 12 h del dia escollit a les 9 h de l’endemà. L’armari amb vuit taquilles, algunes refrigerades, és a la zona exterior de l’edifici del Mercat Municipal, al costat del pàrquing.

A través de la web es pot accedir als diferents comerços que tenen habilitada la venda en línia, consultar els seus catàlegs de productes i preus, i afegir els productes al carret de compra. Per fer ús d’aquest servei cal estar registrat. Un cop completada la comanda -d’una o més parades- es concerta la reserva en les taquilles instal·lades a l’exterior. La recollida de la comanda és molt senzilla i només cal introduir el número de telèfon de contacte.

A més, dins de la pàgina de cada comerç hi ha l’opció de whatsapp, per al contacte directe entre la persona compradora i la parada, per consultar dubtes, especificar preparacions de productes o, si és necessari, enviar la llista de la compra.

-Visita la web del Mercat Municipal de Torelló