Calendari de les biblioteques mentre durin les obres d’El Club

Les biblioteques de Torelló han establert el protocol de funcionament del servei en el període que durin les obres de construcció de l’equipament cultural El Club. Els canvis en el servei s’iniciaran pel proper pont de desembre i incidiran en el funcionament tant de la biblioteca Dos Rius com de la biblioteca del barri de Montserrat.

Per començar, el proper 2 de desembre tancarà -com cada desembre- la biblioteca del barri de Montserrat, i reobrirà el 9 de gener, amb un horari ampliat.

Pel que fa a la Dos Rius, romandrà oberta fins al 23 de desembre, dia en què tancarà les portes indefinidament, fins a la finalització de les obres d’El Club. Aquest calendari -que ve determinat per les obres i les operacions de buidatge i de trasllat d’una petita part del fons bibliogràfic d’una biblioteca a l’altra- implica que durant les festes de Nadal les biblioteques no prestaran servei.

La biblioteca del barri de Montserrat assumirà els horaris de la Dos Rius, mentre aquesta estigui tancada per obres. Durant el mes de desembre, l’equipament del barri serà objecte d’una actuació d’adequació per tal de poder prestar un servei de qualitat, durant el període de tancament de la Dos Rius.

D’altra banda, la caseta dels jardins Vicenç Pujol s’habilitarà provisionalment per fer funcions de serveis mínims de biblioteca, a partir dels primers mesos de 2023. Per això, les dues plantes de l’edifici es posaran al dia per tal de poder oferir un servei limitat de préstec i consulta mentre estigui tancada la Dos Rius.