Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Aquest divendres s’encén l’enllumenat nadalenc

A partir d’aquest divendres, l’enllumenat nadalenc guarneix els carrers de Torelló, amb els tions instal·lats en diferents indrets del municipi i les places amb la decoració nadalenca. Tot plegat com a preludi de les festes i l’inici imminent de la campanya comercial de Nadal.

En aquest sentit, aquests dies es posa en marxa la campanya ‘Per Nadal, tot allò que et cal ho tens a tocar’, que vol realçar el comerç de proximitat. Així, de cara a les compres nadalenques, es vol potenciar el comerç local, que ha patit els efectes de la situació sanitària. Per això es vol fomentar l’hàbit de comprar als comerços i botigues de Torelló i conscienciar de la qualitat i diversitat del comerç més proper.

Per altre cantó, del 3 al 24 de desembre, està en marxa la segona edició de la campanya dels comerços del barri de Montserrat, titulada ‘El Barri al cabàs i el caganer t’emportaràs’, que compta amb el suport de l’Ajuntament. A partir d’un sistema de butlletes per participar en un sorteig, es regalaran figures d’un caganer de col·lecció. Aquest any el premi és un caganer inspirat en la figura d’un pescallunes, dissenyat per l’artista torellonenc Arnau Solà, amb una edició exclusiva i numerada de 105 peces.