Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Aquest dissabte, acte anual en memòria de Segimon Serrallonga

Aquest dissabte 3 de juliol, a dos quarts de 12 del migdia, el Teatre Cirvianum acollirà l’acte anual en memòria de Segimon Serrallonga, que organitzen l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic i l’Ajuntament de Torelló. La jornada inclourà també l’acte de lectura del veredicte i lliurament de la Beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis a l’estranger.

L’acte d’homenatge a Segimon Serrallonga constarà d’una primera part, a càrrec de Jordi Marrugat, professor de Literatura Catalana a la UB, que impartirà la conferència “La poesia de Josep Carner (i la seva influència en Segimon Serrallonga)”. Posteriorment, s’interpretarà l’espectacle poeticomusical ‘Bestiari’, de Josep Carner i Joan Díez, amb Carles Belda, Gemma Abrié, Manu Sabaté i Josep Pedrals.

En acabar, tindrà lloc el lliurament de la Beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis a l’estranger, que compleix la seva catorzena edició.

L’acte, que és obert a tothom però limitat al 50% de l’aforament del teatre, es tancarà amb la intervenció de l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño.