Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
La deixalleria mòbil s’avança a dimecres i estarà instal·lada al Firal

Arran de la celebració, aquest dijous, de la festivitat de Reis, la deixalleria mòbil s’avança un dia i prestarà servei aquest dimecres 5 de gener al Firal, ja que la zona del Mercat Municipal on s’instal·la habitualment, estarà ocupada pel mercat ambulant setmanal.

La deixalleria donarà servei en el seu horari habitual, de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest servei vol apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.

A la deixalleria mòbil s’hi poden portar petites quantitats de residus perillosos o especials. Per la seva capacitat no admet residus de gran volum o en molta quantitat. Entre els residus que es poden portar a la deixalleria mòbil hi ha aerosols, aparells electrònics, bombetes i fluorescents, CD’s i DVD’s, dissolvents, ferralla, fusta neta, material elèctric, oli alimentari, oli de motor, piles i bateries, pintures i estris de pintar, roba i sabates, radiografies, tòners i tintes o vidre pla.

La deixalleria mòbil presta servei el primer dijous de cada mes al Mercat Municipal; el segon dijous, al camp de futbol del barri de Montserrat (plaça dels Lleons); el tercer dijous, a la plaça Joanot Martorell; i el quart dijous, a la plaça Països Catalans.

Per més informació o per consultar el calendari del servei, cal adreçar-se al telèfon 900 102 989 o a http://www.rro.cat/municipis/torello.

Residus deixalleria mòbil

Calendari deixalleria mòbil