Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça dels Lleons

Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça dels Lleons, a tocar de l’antic camp de futbol del barri de Montserrat, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest servei vol apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.

A la deixalleria mòbil s’hi poden portar petites quantitats de residus perillosos o especials. Per la seva capacitat no admet residus de gran volum o en molta quantitat. Entre els residus que es poden portar a la deixalleria mòbil hi ha aerosols, aparells electrònics, bombetes i fluorescents, CD’s i DVD’s, dissolvents, ferralla, fusta neta, material elèctric, oli alimentari, oli de motor, piles i bateries, pintures i estris de pintar, roba i sabates, radiografies, tòners i tintes o vidre pla.

La deixalleria mòbil presta servei el primer dijous de cada mes al Mercat Municipal; el segon dijous, al camp de futbol del barri de Montserrat (plaça dels Lleons); el tercer dijous, a la plaça Joanot Martorell; i el quart dijous, a la plaça Països Catalans.

Per més informació o per consultar el calendari del servei, cal adreçar-se al telèfon 900 102 989 o a http://www.rro.cat/municipis/torello.

Residus deixalleria mòbil

Calendari deixalleria mòbil