Alumnes de l’IES Antoni Pous i Argila visiten La Cooperativa

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de l’IES Antoni Pous i Argila de Manlleu visiten anualment l’edifici de La Cooperativa de Torelló per conèixer de primera mà els diferents serveis, projectes i programes que s’impulsen des de l’àrea de Serveis a la Ciutadania. Enguany, la visita es va fer aquesta setmana a la Sala Polivalent per motius d’aforament i hi van participar gairebé 50 alumnes.

A la trobada, també hi van assistir representants del Projecte de Noves Oportunitats a la Catalunya Central, que disposa d’un punt d’atenció als joves de Torelló.

Els alumnes van poder gaudir i intercanviar impressions amb els tècnics i tècniques d’aquestes regidories que acompanyen persones i gestionen els projectes que s’estan desenvolupant actualment a La Cooperativa i a l’edifici de La Carrera: els serveis que s’ofereixen des del Torelló Jove per acompanyar els joves de les eines necessàries perquè puguin efectuar totes les transicions per arribar a l’autonomia i l’apoderament, el programa de Noves Oportunitats per a Joves en conveni amb AMPANS, el PFI- PTT de fusteria i comerç, els projectes del Servei Local d’Ocupació i les experiències que es promouen des dels Serveis Socials.

Una xerrada que permet als joves que s’estan formant a l’IES Antoni Pous i Argila conèixer de primera mà la tendència de futur de la seva ocupació així com les tasques i funcions que fan els educadors socials en la intermediació de diferents entorns acompanyant a les persones per a millorar la seva qualitat de vida.