Activitats de la setmana per commemorar el 25N

La regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament organitza un seguit d’accions amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Fins aquest diumenge 27 de novembre, la façana de la Casa de la Vila de Torelló estarà il·luminada de color lila.

Per commemorar el Dia Internacional contra les Violències Masclistes, la Cia. Anònima reedita el recorregut ‘inVISIBLES’, el divendres 25 de novembre, en dues sessions, a les 19.30 i 21 h. L’entrada és gratuïta i ja es pot reservar amb inscripció prèvia a la web del Teatre Cirvianum.

També durant aquesta setmana prèvia i fins al 30 de novembre la biblioteca del barri de Montserrat acull una mostra de recomanacions de lectura contra la violència de gènere.

Finalment, i en l’àmbit educatiu, el dimarts 29 de novembre, a les 11 del matí al Teatre Cirvianum, es farà un acte vinculat amb el projecte ‘Escoles per la Igualtat’, amb la representació de l’espectacle ‘Serà el nostre secret’. L’obra està destinada als centres escolars de Torelló, però també és un acte obert a la resta de la ciutadania.

–Consulta totes les accions programades