Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
400 nous punts d’enllumenat públic amb tecnologia led de baix consum

Aquesta setmana han començat les feines de substitució de 400 punts d’enllumenat convencional amb tecnologies d’halogenur, vapor de sodi i mercuri per tecnologia led de baix consum. Amb la substitució de les làmpades es preveu un estalvi del 30% del consum actual.

Durant els propers dies, les feines de substitució de les làmpades es faran en fanals dels carrers Puigrobí, Montesquiu, Manlleu, Pompeu Fabra, Ter, Progrés, Bonavista, Camprodon, avinguda Pirineus, rotonda Manlleu, avinguda Osona, plaça Germà Donat, ronda del Puig, avinguda Montserrat, passatge Vall del Ges, passeig Manuel Colomer, rotonda de Conanglell i avinguda del Castell.

L’actuació d’aquests dies forma part d’un projecte amb sistema de central de compres destinat als ens locals que porta a terme l’Associació Catalana de Municipis, conjuntament amb el Consorci Català pel Desenvolupament Local.

Avui dia, Torelló disposa de l’11,75% dels 3.421 fanals amb tecnologia led. Amb les 400 llumeneres que es canviaran aquests dies i amb una altra actuació de 400 punts de llum més que hi ha prevista abans d’acabar l’any, el percentatge augmentarà fins al 35,13%.