38 comerços de Torelló participen en la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’

La regidoria de Comerç s’afegeix, un any més, a la dotzena campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antics amb projectes. Torelló és un dels 33 municipis catalans que l’organitzen. Estarà activa durant tot el mes de juny.

Enguany, a Torelló, hi ha 38 establiments col·laboradors; i una campanya valorada en 1.400,90 euros, amb 5 lots de premis amb els regals aportats per cada establiment. Els diferents premis de la campanya estan exposats en forma d’aparador en un establiment comercial del nucli antic que actualment està en règim de lloguer, concretament al carrer Mossèn Parassols, 3.

Durant tot el mes de juny, els clients que comprin en un dels establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de la campanya, podran omplir butlletes i participar en el sorteig d’un dels 5 lots de premis dels comerços de Torelló.

La novetat d’aquest any és que a més de poder participar-hi amb el sistema tradicional de butlletes que es poden omplir i dipositar a les urnes de les botigues, també es pot accedir al sorteig a través del portal web participa.xarxabarris.cat o amb el codi QR que es troba en el mateix cartell de la campanya. Allà, cal omplir un formulari amb les dades personals i adjuntar la fotografia del tiquet de compra per poder optar a un dels premis.

El dissabte 16 de juliol, i coincidint amb Nit de Botigues, es farà el sorteig de la campanya i es donaran a conèixer les persones guanyadores. L’entrega de premis està prevista pel dimecres següent, el dia 20 de juliol a les 20.15 h a la sala d’actes de La Cooperativa. A més dels premis locals, també es podrà optar a un dels 5 premis Catalunya, formats per les 33 experiències culturals, gastronòmiques i de patrimoni que ofereixen cadascun dels municipis organitzadors.

Més informació i relació dels lots de regals oferts pels comerços de Torelló