Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
280 infants i joves han iniciat el casal d’estiu UnitsxEducar

El passat 28 de juny va començar el casal d’estiu UnitsxEducar – escola de natura, amb la participació de 280 infants i joves. Després de la bona experiència de l’any passat i encara condicionats pels efectes de la pandèmia, aquesta és la segona edició del casal d’estiu conjunt impulsat per la Federació d’AMPA’s, l’Ajuntament de Torelló i diverses entitats del municipi.

La proposta d’enguany parteix d’un plantejament de casal transversal, inclusiu i multidisciplinari. S’ha treballat amb la implicació de diferents àrees de l’Ajuntament i la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Torelló. A més compta amb la participació de l’Escola d’Arts Plàstiques, Taller Gabins, Robo-TIC Torelló, La Piscina, Club Tennis Torelló, Club Bàsquet Torelló, Club Futbol Torelló i l’Escola de Música.

Dels 280 infants i joves inscrits, n’hi ha una trentena que són adolescents. Per a aquests joves s‘ha dissenyat unes activitats adequades a les seves edats i interessos. El casal d’estiu UnitsxEducar estarà en funcionament fins al 30 de juliol.