2.480 estudiants inicien el curs escolar a Torelló

Aquesta setmana, uns dies abans que la resta d’anys, ha començat el curs escolar 2022-2023, amb el retorn a les aules dels centres educatius de Torelló de 2.480 estudiants:

-Educació Infantil: 418
-Educació Primària: 955
-Educació Secundària: 800
-Batxillerat: 171

El curs també s’ha iniciat a les llars d’infants públiques, amb 136 infants. Cal destacar la novetat de la gratuïtat del servei educatiu d’i2 (abans P2). En tots els casos es tracta de dades estimatives perquè s’estan rebent demandes de places.

Coincidint amb l’inici del curs escolar i a petició de les escoles Vall del Ges, Rocaprevera i Marta Mata, es fan talls puntuals en alguns carrers per tal de garantir una entrada segura dels infants.

Així, es tallen els carrers Catalunya i Tarragona (Escola Vall del Ges), el carrer Ramon Vinyeta (Escola Marta Mata) i el Call de la Torrentera entre els carrers Enric Prat de la Riba i Estudis (Escola Rocaprevera). Els horaris dels talls de carrers són des de 5 minuts abans i fins 10 minuts després de les entrades i sortides als centres educatius. D’altra banda, per millorar la seguretat en els accessos a l’escola Fortià Solà, s’han col·locat tanques a l’entrada pel carrer Damians.

Els talls puntuals d’aquests carrers es fan en col·laboració amb la regidoria de Seguretat Ciutadana i la Policia Local. Per tal que ocasionin les mínimes molèsties possibles, es demana la comprensió i la col·laboració de la ciutadania.